AK Parti Kırıkkale milletvekili aday adayı Kubilay Sürmeli yaptığı açıklamada Türkiye'nin AK Parti iktidarına   ihtiyacı olduğunu vurgularken 14 Mayıs seçimlerinde sandık başında sağduyulu vatandaşların Cumhur ittifakına destek vermesini istedi.

Sürmeli açıklamasında 'Ülkemiz, küresel pandemiyi yenmiş, küresel krizlere ve baskılamalara karşı mücadele etmektedir. Azmimiz ve birlikteliğimizle Allah’ın izniyle aşamayacağımız engel yoktur.

Bazı ülkelerin topraklarından daha büyük bir alanda, 11 ilimizde Asrın Felaketi’ni yaşadık. Hükümetimiz, askerimiz, kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve Hayırseverlerimiz depremin ilk anlarından itibaren bölgede çalışmaya başladılar. Üstüste yaşadığımız depremlerde ve akabinde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyorum.

Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde nice badireleri aşan Aziz Milletimiz yıkılan evlerimizi yeniden inşaa edecek, İnşaallah şehirlerimizi yeniden imar edecektir. Biz birlik ve beraberliğimizi kaybetmedikten sonra hiçbir güç bizi yıkamaz. Batı medyasının ve Batılı liderlerin de söyledikleri gibi 2023 Türkiye Seçimleri, dünyanın tüm dengelerini değiştirecek bir seçimdir.Böyle bir seçimde Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldığım için mutluyum.

Tüm masaları deviren ADAM gibi ADAM Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak vatani bir görevdir. Nasıl hiç kimse ben askere gitmeyeceğim deme lüksüne sahip değilse liderimizin verdiği görevi de yapmayacağım diyemez.15 Temmuz’da hain fetöcülerin darbesine sizinle birlikte karşı koyduk; Çanakkale Köprüsü’nü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü birlikte açtık. TOGG’a beraber imza attık; İHA’ları SİHA’ları beraber uçurduk, Milli Muharebe Uçağımızı yaptık, Kızılelma’mızı yaptık, Savaş Gemimiz TCG Anadolu ile gururlandık.

Kıbrıs kapalı Maraş’ı açtık, Dağlık Karabağ’ı Azerbaycan’ımıza kattık, Türk Devletleri Teşkilatı’nı kurduk, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda dünyayı kıtlık sorunundan biz kurtardık. Suriye’den Katar’a, Libya’ya, Somali’ye kadar biz varız. Mavi Vatan bizim Anayurdumuz.

‘Ulu Hakan’ Abdülhamit Han’ı tahttan indiren irade şimdi de Erdoğan’ı devirmek istiyor. Erdoğan’ı devirecek ki tüm bu işlere son verecek. Erdoğan’ı devirecek ki tüm bu bölgeye kan ve gözyaşı getirecek. Erdoğan’ı devirecek ki tarihten silemediği Türk Milleti’ni yer ile yeksan edecek.

Kurtuluş Savaşı’mız bitmedi. Günümüzde savaşlar artık sadece tank ve tüfek ile olmuyor. Pembe Devrim ile, Kadife Devrim ile, Arap Devrimi ile ülkeler işgal ediliyor, çocuklar diri diri toprağa gömülüyor.14 Mayıs’ta da ülkemiz tarihi bir dönemece giriyor. Bu tarihi anda, iç ve dış odaklara karşı her zaman Millet’inin yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı gemide olduğumuzun altını çizerek 28. Dönem Milletvekilliği’ne Aday Adayı oldum. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.


Editör: TE Bilisim