Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Çelebi İlçesinde Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile Önemli Projeler Üzerine İşbirliği İstişarelerinde Bulundu

Çelebi, 31 Mayıs 2023 - Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Çelebi İlçesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile bir araya geldi. Ziyaret, ilçeye yapılacak önemli projeler üzerine işbirliği ve istişarelerin gerçekleştirilmesi amacıyla gerçekleşti.

Milletvekili Mehmet Metiner, Çelebi İlçesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile görüştü. İstişare toplantısında, ilçenin gelişimi ve halkın ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak önemli projeler ele alındı. İşbirliği ve dayanışma ruhuyla gerçekleşen görüşmelerde, bölgenin potansiyelleri ve gelecek vizyonu dikkate alındı.

Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Milletvekili Mehmet Metiner'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önemli projeler konusunda yapılacak işbirliğinin önemine vurgu yaptı. İlçenin kalkınması ve halkın refahının artırılması için yoğun çaba sarf eden Belediye Başkanı, Milletvekili Metiner'e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonrasında, Mehmet Metiner ve Yaşar Erdemir, dostane bir atmosferde hatıra pozu çekildi. Gülümseyen yüzlerle poz veren ikili, işbirliğinin ve dayanışmanın önemini simgeledi.


Editör: TE Bilisim