Cidde Eski Basın Ateşesi,Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı ve AK Parti'nin tanınmış siyasetçilerinden Bahattin Akyön yaptığı açıklamada AK Parti camiasını 28 Mayıs 2023 de yapılacak  Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanmaya davet etti.

Arkadaşlar, Malum olduğu üzere Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Elhamdülillah önemli bir avantajla gidiliyor, ancak, avantaj görülen durum rehavete sebep olursa yani 'seçim nasıl olsa kazanıldı gitmesem de olur' denilerek rehavete sebep olursa, şu son günlerde çalışılmazsa veya havalar ısındı diye pikniğe gidilir, tatile gidilir ve sandığa gidilmezse Allah korusun son pişmanlık fayda vermez. Onun için daha çok gayret edilecek ve farkın fazla olması için çalışılması gerekecektir. 

Çünkü fark fazla olmaz ise sokaklar provake alanı haline gelebilir. Cumhur ittifakı tek çatı yani tek SKM altında oy kaybedilen yerleri acil çıkartmalı ve bire bir ve “Neden Erdoğan’a verilmeli” sloganı altında acil iyi birer hatiple ve tüm vekil, aday adayları, tüm akil isimler ile tüm ilçeler taranmalıdır. Rehavet asla olmamalı en azından her üyeden 14 Mayıs’ta oy vermeyen bir kişinin oyu alınmalıdır. Herkes bir oy getirse bu iş inşallah daha rahat biter.

Bahattin Akyön

Editör: TE Bilisim