Kırıkkalespor taraftarı merak içinde bekliyor. 6222 sayılı sporda şiddet yasası gereği, para ve 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verilen 54 taraftar 1 yıl süresince hiçbir spor müsabakasına giremeyecekler. Taraftarlar, siyasilerden ve spor camiasından bu cezanın kaldırılması yada yumuşatılması  için destek bekliyorlar.

SESİMİZİ DUYUN

Daltonlar, Muhafızlar ve 71’li Genç taraftarları temsilcileri emniyet yetkilileri taraftarları verilen cezanın kendileri için ağır olduğunu ifade ederken, geçtiğimiz gün Hürriyet Karakolu önünde toplanarak seslerini kamuoyuna duyurmuşlardı. Sahipsiz bırakıldıklarına sitem eden taraftarlar, mevcut ve eski yöneticileri ile şehrin bürokrasi ve siyasetçilerinin seslerini duymalarını istiyorlar.  

UMUDUMUZ CAN’DA

Kırıkkalespor’dan bir yönetici,  şehirden birkaç kişinin ferdi olarak arayarak kendilerini desteklediklerini belirtirken, Kırıkkalespor’a küskün olmadıklarını ancak, sahipsiz kalmalarına üzüldüklerini ifade ettiler. 54 taraftar adına gazetemize açıklamada bulunan Daltonlar Gurubu’nun lideri, Eray Ünver, “Şu ana kadar, arayan soran yok. Ayrıca, cezaların içeriği günlük hayatta kullanılan sözler. Ağır hakaret ve sözlü sataşma yok. Cezaların kaldırılması için Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile görüştük. Bütün umudumuz Can’da. Cezalar devam ederse Kırıkkalespor’da taraftar kalmaz. Kimsede maça gitmeye çekinir. Takımda sahada yalnız kalır.”dedi.   


Editör: TE Bilisim