Başlık: Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yle Görüşerek Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

Kırıkkale, 31 Mayıs 2023 - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Türkyılmaz, Genel Merkez'de gerçekleşen ziyarette Yahşihan ve Kırıkkale için yapılan çalışmaları anlattı ve Bahçeli'nin selamlarını tüm Yahşihanlı ve Kırıkkaleli hemşehrilerine iletti. Dualarında sağlıklı ömürler diledi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşti ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Türkyılmaz, Yahşihan ve Kırıkkale'nin gelişimi ve hizmetleri konusunda Bahçeli'ye detaylı bilgiler verdi.

Genel Başkan Sayın Dr. Devlet Bahçeli, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a teşekkür etti. Bahçeli, Yahşihan ve Kırıkkaleli hemşehrilerine selamlarını ileterek, belediye çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütülmesini temenni etti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da, Genel Başkan Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin selamlarını tüm Yahşihanlı ve Kırıkkaleli hemşehrilerine iletti. Dualarında sağlıklı ömürler dileyerek, Allah'tan başarılarının devamını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini temenni etti.

Bu anlamlı ziyaret, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yle yakın ilişkisini ve çalışmalarını desteklediğini gösteriyor. Bahçeli'nin selamları ve dualarıyla birlikte, Yahşihanlı ve Kırıkkaleli hemşehrilerin mutluluğu ve refahı için yapılan çalışmalara daha fazla güç verildiği vurgulanıyor.



Editör: TE Bilisim