BU ÜLKEYE HUZURU VE BEREKETİ GETİRECEĞİZ !

Kemal Kılıçdaroğlu Kırıkkale ziyaretinde halka seslendi

Kırıkkale Cumhuriyet kurulduğunda Kırıkkale entegre savunma sanayinin merkezi olarak inşaa edildi Makine Kimya Endüstrisi burada kuruldu. Kırıkkale’nin entegre savunma sanayi sistemi olarak inşasında hangi partinin imzası var ? Burası küçük bir köydü bunu yapan Cumhuriyet Halk Partisidir dedi.Makine Kimya Endüstrisine değer verilseydi Kırıkkale Ankara’dan sonra en büyük şehirlerden biri olurdu.

DEVLET  TAŞERON ÇALIŞTIRMAZ

Devlet taşeron çalıştırmaz ben geldiğimde tamamını kadroya alacağız. Devletin öğretmeni sözleşmeli kadrolu ücretli bu ayrıma son vereceğiz. Öğretmen öğretmendir ! Aradaki maaş farklarını tamamen kapatacağız.

Kadınlarımıza güveniyorum. Size en ağır hakaretleri yaptılar burada benim ona yapım müsait değil ama en ağır hakaretleri sizin için yaptılar.Hiç bir kadın ülkede sahipsiz olmayacak Sosyal Devlet anlayışı ile asla kimsesiz kalmayacaksınız.

BESLENME ÇANTASI UYGULAMASINI KALDIRACAĞIZ

Beslenme çantası uygulamasını da kaldıracağız.Para yok pul yok mutfakta yangın var. Çocuklarınız okula gittiğinde sütünü suyunu yemeğini eğlenerek arkadaşları ile birlikte yiyecek evine tok gelecek.

Beslenme çantasına ne koyacağım derdi son olacak.Sosyal Devlet anlayışı ile 5li çeteye değil halkımıza çalışacağız.

ESNAF BİTTİ ORTA DİREK KALMADI

Esnaflarımız perişan çoğu icralık artık Bay Kemal sizinde sahibiniz olacak. Esnaf Bakanlığı kuracağız orta direk ne kadar güçlenirse devlette o kadar güçlenmiş olacak.

AİLE DESTEKLERİ SİGORTASI GELİYOR

Aile Destekleri Sigortası ile hiçbir ailenin çocuğu aç açıkta kalmayacak. Hiçbir ailenin doğalgazı suyu asla kesilmeyecek. Bu ülkede sorun varsa sorun fakir olanlarda değil sorumlusu Devleti yönetenlerdedir. Sizden tek istediğimiz sandığa gidip oy kullanmanızdır.

Servetlerinizi yurtdışına taşıdınız Bay Kemal bunların hepsini biliyor ve bu paraları Türkiye’ye getireceğiz.Bu paraları esnafa çiftçiye annelerimize ailelerimize emeklilerimize vereceğiz.

Türkiye zengin bir ülke yiye yiye doyamadılar ona rağmen batıramadılar !

EMEKLİ KARDEŞLERİMİZE 15 BİN TL İKRAMİYE

Burası aynı zamanda bir emekli kenti 60 bin emeklimiz var. Bu şehirdeki 60 bin emeklilerimize sözümüz Kurban Bayramında 15 bin TL ikramiyenizi çekeceksiniz.

SİNAN ATEŞ GERÇEK BİR ÜLKÜCÜ ONUDA ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Ankara’nın göbeğinde gündüz vakti vurulan Sinan Ateş’in failleri bulunup Yargıya teslim edilecek.Gaffar Okan ve Atilla Durmuş hepsinin hesabını soracağız.Hiç bir vatanseverin kanı yerde kalmayacak.Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimiz.

SURİYELİLERİ GÖNDERİYORUZ

Hudutlarımız yol geçen hanına döndüler. En geç iki yıl içinde tüm Suriyelileri uğurlayacağız. Türkiye sığınmacı deposu değildir.Bay Kemalin çözeceği çok şey var hepsini çözeceğiz.

Allah nasip ederse Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğumuzda kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Temiz yeni bir sayfa açacağız. Kardeşliğimiz dostluğumuz baki olacaktır. Beraber ve birlikte yapacağız.



Editör: TE Bilisim