Canlı yayında isyan eden Rıdvan Dilmen TFF'de bir takıma şikeci diyen birinin yerinin olmaması gerektiğini dile getirirken yaptığı açıklamalar yankı uyandırdı. Tüm detaylar haberin devamında...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği maçın ardından TV 8,5'ta Rıdvan Dilmen'in yaptığı konuşmalar gündemi altüst etti. 'Hayatımda ben böyle bir şey görmedim' diyen Dilmen, TFF kurullarında 'Şikeci Fenerbahçe' bir avukatın görev yaptığını söyledi.

İşte Dilmen'in o sözleri:

'HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM'

'Disiplin kurulunda İlyas Çelik diye bir avukat var. Fenerbahçe'ye etmedik hakaret bırakmamış. Tahkim Kurulu üyesi, ultrAslan'ın Ali Koç için yaptığı paylaşımı beğeniyor. 

Jesus'un dosyası da bu hakareti yapan adamın önüne gidiyor. Böyle düzen olur mu ya?öyle bir düzen olur mu? Hayatımda böyle bir şey görmedim.

'O FORMAYI ÇIKARACAKSINIZ'

Kuruldaki insanların her takımı tutma hakkı var ama eğer oraya geliyorsan o formayı çıkaracaksın. Siz avukat olarak 'Şikeci Fenerbahçe' diyorsunuz ama Tahkim Kurulu'nda görev yapıyorsunuz.

'FENERBAHÇE BUNU NASIL KALDIRIYOR?'

Bu görevdeki biri bunu nasıl diyor. Fenerbahçe bunu nasıl kaldırıyor. Operatör, Fenerbahçe kulübüne ana avrat hakaret ediyor. 

Bu adamı görevden almadılar. Ali Koç, niye göndermediniz diye çıkışıyor. Diyelim  Fatih  hocaya bu hakareti yapabiliyor, ve orada yetkili. Böyle bir şey olabilir mi?'
Editör: TE Bilisim