Emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra vatandaşların en merak ettiği konu banka promosyonları olmuştu. Garanti Bankası rekoru aldı. Bakın promosyon ne kadar verecek? Tüm detaylar haberin devamında...

Emekli promosyonları

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanması ile birlikte hız kazanan rekabet en düşük emekli maaş zammı ile rekor kırdı.

En düşük emekli maaşının 8 bin 500 TL'ye yükselmesiyle birlikte Garanti BBVA harekete geçti. Güncel promosyon rakamları ise emeklilerin dikkatini çekti. Son başvuru tarihi yayınlandı. İşte tüm detaylar...

REKOR PROMOSYON İÇİN SON 26 GÜN!
Emekli promosyon rakamlarında yaşanan rekabet devam ediyor. 2022 yılından itibaren devam eden rekabet 2023 yılı ile birlikte hız kazandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayınlanması ile birlikte emekli promosyonları hız kazandı.

EYT düzenlemesinin yanı sıra geçtiğimiz hafta açıklanan en düşük emekli maaş zammı ile birlikte promosyon rekabetindeki hız bir üst seviyeye yükseldi. Yaşanan rekabete büyük bir hız kazandıran Garanti Bankası güncel promosyon ödemelerini açıkladı.

Hem yurt içi hem de yurt dışı kampanyaları ile gündemde yer alan Garanti Bankası en düşük emekli maaşına yapılan zam sonrasında güncelledi. Yapılan güncelleme ile birlikte emekli promosyonları dikkat çekti.

GÜNCEL REKOR PROMOSYON RAKAMLARI
Garanti Bankası tarafından paylaşılan promosyon ödemelerinde en düşük emekli maaş aralığına düşen promosyon 4 bin 500 TL tutarında yer alıyordu. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL tutarı ile güncellenmesiyle birlikte ödenen promosyon tutarı 8 bin 500 TL'ye kadar yükseldi. Garanti Bankası tarafından emekliye sunulan promosyon ödemeleri şu şekilde;

Garanti BBVA’dan yapılan açıklama şu şekilde:

Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, 1,69%’dan başlayan faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)

Siz de şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olun, Garanti BBVA emekli promosyon ödemelerinden hemen yararlanın.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?
Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle bazı şartların sağlanması gerekir. Şartların en başında ise emekli olmanız gerekir. Emekli olmanız halinde en yakın Garanti BBVA şubesine müracaat ederek maaşınızı taşımalısınız. Maaş taşıma işlemi ile birlikte Garanti BBVA ile 3 yıllık maaş taahhüttü imzalamanız gerekir. Taahhüt ile birlikte 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacaksınızdır. Bu durumda emekli promosyonu alabilrisiniz.


Editör: TE Bilisim