Takımın sevilen yıldız futbolcusu, Avrupa'dan birçok takımın istediği isim haline geldi. Başta Napoli olmak üzere Bundesliga ve La Liga'dan da talipçisi var. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin genç milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, gösterdiği performans ile birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmiş durumda. Sabah'ın haberine göre; performansı ile birlikte Süper Lig'in en değerli oyuncuları arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin 25 milyon euroluk bir beklentisi bulunuyor. Napoli'nin de aynı rakamları teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

33 YIL SONRA GELEN ŞAMPİYONLUĞUN HEDİYESİ FERDİ!

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, 33 yıl sonra ulaştığı şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutlarken bir yandan da Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmaya hazırlanıyor. 

Eljif Elmas ve Kim-Min Jae ile başlayan iyi ilişkiler Ferdi Kadıoğlu ile devam edecek. Makedon ve Güney Koreli yıldızı ile Fenerbahçe'ye toplam 36 milyon Euro ödeyen Napoli, Ferdi Kadıoğlu için de yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkardı. 

Fenerbahçe'den aldığı oyunculardan memnuniyetini dile getiren Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Ferdi Kadıoğlu için de son derece istekli görünüyor. Transferin 25 milyon euroluk rakamla gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertliler, kulüp tarihinin en pahalı satışını gerçekleştirecek.

FERDİ KADIOĞLU'NUN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Süper Lig, Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 42 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol atıp 3 de asist yaptı.


Editör: TE Bilisim