İyi Parti Kırıkkale'de 8 ilçe kongresini tamamladı.4 Aralık Pazar Günü Merkez İlçe kongresini yapacak.Kongrede şimdilik tek aday Arap Osman Baran.

 

İYİ Parti İl Sekreteri Mustafa Kadan yaptığı açıklamada  ' Medeniyet taşlarını sadece cesurlar döşer diyerek başladığımız iktidar yolculuğunda 3 ncü olağan  kongrelerimizi 8 ilçemizde İYİ Parti’nin iyilerine yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. 'dedi.

Kadan açıklamasının devamında '4 Aralık Pazar günü yapılacak olan Merkez ilçe kongremizle ilçeler  kongrelerimizi tamamlayacağız.

Taraf olmak her partilinin en doğal hakkıdır. Ama bu taraflılık yapıya ve birlikteliğimize zarar vermeyecek şekilde olmalıdır.' şeklinde belirtti.

Kadan 'Kongrelerimizde amacımız  küskün partililer ortaya çıkmasına fırsat vermemek olmalıdır.Elbette gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde bayrak değişimleri de söz konusu olacak, yeni arkadaşlarımız gelecek, yeni görevler alacaklar. Ancak listede olsun olmasın, seçilsin seçilemesin her İYİ Partili kardeşimiz Kırıkkale'miz  için ülkemiz için sorumluluklarının devam ettiğinin bilincinde olmaya da devam edecektir.

Yenilenen ya da güven kazanan kadrolarımızın kendi bölgelerinde İYİ’liğin gücünü daha yükseklere taşıyacağına duyduğumuz inanç tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle görevini en iyi şekilde yaparak bayrağı teslim edecek olanlara  teşekkür ediyor,   kongrelerimizde aday olan seçilen veya seçilecek  başkanlarımıza ve yönetimlerine  başarılar diliyoruz.'dedi.


Editör: TE Bilisim