Sosyal, Kültürel etkinliklerle adından söz ettiren KASABA KAFE, geçen ay düzenlemiş olduğu Ödüllü Bilgi Yarışmasından sonra Aralık ayı içerisinde de Ödüllü Satranç Turnuvası düzenleyecek. 
İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin yanında yetişkinlerin de katılabileceği turnuva 4 farklı kategoride yapılacak ve herkes kendi kategorisinde yarışacak.

Her kategorinin şampiyonlarına günübirlik KAPADOKYA gezisi, her kategorinin ikincilerine ise KASABA KAFE'de 2'şer kişilik serpme kahvaltı hediye edilecek. Üçüncü olanları ise kitap ödülü bekliyor. :

İşletme yetkilisi İbrahim ALSANCAK, Kırıkkale'de sosyal, kültürel etkinliklerin çok az düzenlendiğini, bu sebeple bu kafeyi hayata geçirdiklerini, tarih sohbetleri, edebiyat sohbetleri yapıp, çeşitli yarışmalar düzenlemenin yanında  diyetisyen, psikolog gibi uzman kişilerle her ay söyleşiler gerçekleştirerek insanların hayatlarına dokunmak ve bir katkı sağlamak istediklerini ifade etmiştir.  Kırıkkale'de daha faydalı işler yapmak ve sosyal, kültürel etkinliklerin sayısını artırmayı hedefliyoruz. Herkesi KASABA'ya bekleriz 


Editör: TE Bilisim