Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı ziyaret etti. Rektör, ziyarette YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a Üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar, araştırma-geliştirme ve sosyal sorumluluk projeleri, kamu ve sanayi sektörü ile yapılan proje bazlı işbirliği protokollerini, kalite ve akreditasyon çalışmalarını anlattı.

 

Üniversitemizin gelecek 4 yıl içerisindeki  plan ve hedefleri üzerine YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'la görüş alışverişinde bulunan ve Üniversitemizde tamamlanma aşamasına gelen projeler hakkında bilgi veren  Rektörümüz, Prof. Dr. Erol Özvar' dan destek talebinde bulundu.

 

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan,  akademik personelimiz ile şehrimizin kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla 17 ana konu başlığında oluşturulan çalışma grupları tarafından, ilimizin mevcut imkân ve kabiliyetlerinin ortaya konulması, yeni oluşacak fırsatların değerlendirilebilmesi amacıyla yapılabilecek çalışmaları ortaya çıkarmak hedefiyle hazırlanan Kırıkkale-2053 Kitabı’nı Prof. Dr. Erol Özvar'a takdim etti.


Editör: TE Bilisim