Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörü Dr. Mehmet Ali Çakal ve TKDK Uzmanı Canbek Aksoy bugün Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.


TKDK Ankara İl Koordinatörü Dr. Mehmet Ali Çakal ve TKDK Uzmanı Canbek Aksoy Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundular. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2023 yılı içerisinde uygulanmaya başlanacak olan IPARD 3 programı ile birlikte, program kapsamında TKDK temsilciliklerinin ülke geneline yayılması kapsamında il sayısını 42 den 81’e çıkarılacağını duyurmuştu.


 Bu kapsamda TKDK Ankara İl Koordinatörü ve TKDK Uzmanı, Kırıkkale’de kurulması planlanan TKDK İl Koordinatörlüğü hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz’la bir araya geldiler. 

 Ziyarette Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörü Dr.Mehmet Ali Çakal ve Kıdemli Yerinde Kontrol Uzmanı Canbek Aksoy, TKDK desteklerinin yaygınlaştırılması kapsamında Kırıkkale’de kurulması planlanan TKDK il koordinatörlüğü ve TKDK destekleri konusunda bilgiler verdi. İl genelinde TKDK Desteklerinin yaygınlaşması açısından önemli bir adım olduğunu dile getiren Yılmaz, bu adımın üreticilere ve yatırımcılara hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilisim