İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Harun Yüksel yaptığı açıklamada 14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye'de Milat tarihi olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarının bir kısmını Kırıkkale'de bir kısmını ise Genel merkeze devam ettiren Harun Yüksel Türk milliyetçilerinin güçlü bir şekilde millet ittifakında temsil edileceğini ifade ederken Kırıkkale'nin 20 yıldır yeteri kadar alamadığı hizmetlere iyi Parti millet ittifakında alacağını ifade etti.

Yüksel yaptığı açıklamada şöyle devam etti. 'Kırıkkale kendilerinin ifadesi ile küçük bir şehir. Doğru söylüyorlar.20 yıldır   iktidarların da Anadolu'nun Vatansever şehri Kırıkkale'yi hak ettiği kamu yatırımlarında haklı konumuna  getirerek Büyükşehir yapamadılar. Büyük bir kent yapamadılar. Daha sonra kendi yorumlarında küçük Kırıkkale ifadesini kullanarak itiraf ediyorlar. Kendilerini küçük bıraktığı Kırıkkale'yi biz büyüteceğiz. Kendilerinin küçük bıraktığı Kırıkkale şehrini biz çağdaş bir Anadolu şehri olarak başkentin hemen yanında yarınlara taşıyacağız. İyi Parti iktidarında ,   millet ittifakında küçük Kırıkkale diye bir kelime bir daha kullanılmayacak. Büyük Kırıkkale    olacak. Büyük ittifak kurulacak. Büyük gelişme sağlanacak.' şeklinde konuştu


Editör: TE Bilisim