Mayıs ayında yapılacak olan Kırıkkale Spor Kongresi için spor kulislerinde eski kulüp başkanı Metin Karakuş'un ismi ön planda olmaya başladı. Gectigimiz yıllarda Kırıkkalesporu Şampiyon yapan ,gençlerin spora yönelmesi için büyük mücadele veren iki takımı şampiyonu yapan Metin Karakuş ay sonunda yapılacak Genel Kurulda yeniden Başkan olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şube başkanlıgı görevine getirilen ve mevcut da Yahşihan Belediye meclis üyesi olan Karakuş 2013-2016 yılları arası MKE Kırıkkalespor, 2014-2015 Türk Metal Kırıkkalespor ,2015-2016 sezobunda ise iki takımı lider ve şampiyon yaptı. Türk Metalsporu BAL ligine,Kırıkkalesporuda BAL liginden 3.lige şampiyon çıkartarak iki şampiyonlugu birden yaşatmıştı.Bir dönem Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim kurulu üyeligi görevinde bulunan Karakuş TSO disiplin kurulu başkanı olarak görev yapıyor.

Kırıkkale sporun 3 yıldır başkanlık görevinde bulunan Veli Uca yapılacak genel kurulda aday olmayadığını açıklamış ve kulübün adını değiştirileceğini ifade etmişti .Kırıkkale Spor Camiası kongre'de Yeni başkanın,yönetimin kim olacağını ve takımın yeni isminin ne olacağını merak ediyor.

Editör: TE Bilisim