Kırıkkale 19°
Kale Haber
Siyaset 3 Hafta Önce

MHP’li Öztürk: “Milletimizin kararına güveniyoruz”

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında Kırıkkale’de her vatandaş gibi sandık başına giden bir diğer isim ise, MHP Kırıkkale Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Av. Halil Öztürk oldu. Öztürk, sabah saatlerinde eşi Av.Serpil Öztürk ile Şehit Erdem Mut Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

1177 NOLU SANDIKTA OYUNU KULLANDI 

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yöneticiler, her vatandaş gibi sandık başına gidip vatandaşlık görevini yerine getirerek, oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, eşi Av. Serpil Öztürk ile birlikte Şehit Erdem Mut Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Sabahın erken saatlerinde oy kullanacağı okula gelen Öztürk, 1177 Nolu sandıkta, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 28 inci Dönem Milletvekili Genel seçimleri için oyunu kulandı.

TÜRKİYE’NİN YÜZYOILI BUGÜN KIRIKKALE’DEN BAŞLAYACAK

Oyunu kullandıktan sonra kendisini takip eden basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan ve seçimlerin hayırlı sonuçlara vesile olması temennisinde bulunan Öztürk, “Milletimizin, Kırıkkale’mizin kararına güveniyor ve saygı duyuyoruz. İnşallah seçim sonuçlarıyla beraber MHP, TBMM’ye güçlü bir şekilde girmiş olacak ve Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecektir. Saha çalışmalarımızda MHP’ye, Cumhur İttifakı’na ve bize gösterilen teveccühün, desteğin bugün sandıklara yansıyıp, somut hale dönüşeceğine inanıyorum. ‘Türkiye’nin Yüzyılını’, Kırıkkale bugün güçlü bir şekilde başlatacaktır. Seçimler Türkiye’mize hayırlı olsun.” dedi. 

 


Haber :

Yelda Kayhan

BİZE ULAŞIN

Yenidoğan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 596.Sokak No: 5 Kat: 3 Kırıkkale

+90 (318) 224 34 34

bilgi@kalehaber.net

BİZİ TAKİP EDİN

Kalehaber I Kırıkkale Haber - Kırıkkale Son Dakika Haber Kırıkkale haber,Kırıkkale son dakika haberleri ve güncel Kırıkkale haberleri,güncel Kırıkkale nöbetçi eczaneleri,hava durumu,namaz vakitleri,cenaze ilanları ve vizyondaki sinema filmleri Kalehaber.net'de!

yüklenemedi

kalehaber.net, Anadolu Ajansı abonesidir.

© 2010-2023 Kale Haber Tüm Hakları Saklıdır.