ÖMER DOĞAN İYİ PARTİ'DE YÜKSELİYOR

 

Kırıkkaleli hemşehrimiz Ömer DOĞAN, İyi Parti Ankara 3.Olağan Kongresinde İl Yönetimine yeniden seçildi ayrıca bu kongrede Parti Üst Kurul Delegeliğine de uygun görüldü.

 

DOĞAN NELER YAPTI?

İyi Parti Ankara Sanayi ve Kalkınma Politikalar Başkanlığını görevini yürüttü;

Kırıkkale, Ankara ve Almanya da ticari faaliyetlerde bulunan iş insanı Ömer DOĞAN, 2018 yılından bugüne İyi Parti Ankara İl Yönetiminde aktif olarak görev yapmakta olup iki buçuk yılı aşkın süredir Ankara İl Başkan Yardımcılığı ve İyi Parti Ankara Sanayi ve Kalkınma Politikalar Başkanlığını da yürütmektedir.

İyi Parti Ankara İl Başkanlığında Üst Üstte 3. Dönem!

29 Ocak 2023 tarihinde yapılan İyi Parti Ankara 3.Olağan İl Kongresinde yeniden İl Yönetimine seçilen değerli hemşerimiz, siyasi hayatını istikrarlı ve başarılı bir şekilde sürdürürken artan görev ve sorumluluklarıyla beraber “Kırıkkale’mizin temsiline devam edeceğini” ifade etmiştir.

 

PARTİNİN MUTFAĞINDA YETİŞTİ

İyi Parti'nin Mutfağından Üst Kurul Delegeliğine!

 

İyi Parti Ankara İl Başkanlığının 53 aydır yönetim kurulu üyesi olan ve bu süreçte Ar-Ge Komisyonu, Yerel Yönetimler Komisyonu, Kalkınma ve Tarım Komisyonunda aktif olarak çeşitli faaliyetler yürüten hemşerimiz iş insanı Ömer DOĞAN son olarak İyi Parti Üst Kurul delegeliğine seçildi.

Ülkemizde ve Avrupa’da, yazılım, proje ve İnşaat sektöründe çalışmalar yürütmekte.

 

AVRUPAYA AÇILDI

 

 İş insanı Ömer Doğan'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Protema Proje Yazılım Mühendislik ve Mimarlık şirketi, Ankara’da ve Kırıkkale Üniversitesi Teknoparkta yazılım, AB projeleri, inşaat ve mimarlık sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Ayrıca; Almanya’nın Frankfurt şehrinde DGN IT-SOFTWARE GmbH şirketini kurarak ticari hayatını Avrupa’ya da taşıdı.

 

 DOĞAN; siyasi ve ticari faaliyetlerine her zamankinden daha büyük bir istek ve azimle sürdüreceğini, ilimizin, ülkemizin hak ettiği sosyal, siyasal ve ekonomik değerlere sahip olana kadar çalışmalarına devam edeceğini ve bu süreçte memleketi olan Kırıkkale için köklerimizin kıymetini her zaman bilerek bu yolda yürüyeceğini ifade etti.

 

Kırıkkale'den  gördüğü ilgi ve destek için hemşerilerine ve memleketine müteşekkir olduğunu ifade eden iş insanı Ömer Doğan sözlerini, hemşerileri için İyi Parti Ankara İl Başkanlığının kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi.


Editör: TE Bilisim