Kırıkkale İYİ Parti İl Sekreteri Mustafa Kadan  yaptığı açıklamada İYİ parti İl  Başkanlığı kongresinde kurulacak Kırıkkale İyi Parti yönetim kuruluna başarılar diledi.

 

5 yıldır bir sekreterliği görevinde bulunduğunu belirten kadan kamuoyu yaptığı açıklamada yeni  dönemde görev alacak partilere başarılar diledi. Kendisi için önemli olan Partisi olduğunu dile getirerek her zaman iyi Parti'nin emrinde olduğunu vurguladı. Kadan açıklamasında

 

'Mensubu  olmaktan onur ve gurur duyduğum,         5 yıllık bu süreçte oluşturulan tüm yönetimlerinde İl Sekreteri olarak görev yaptığım İYİ Parti Kırıkkale İl başkanlığı kongresi 24 Aralık Cumartesi günü Saat:13:00 da Gök düğün salonunda yapılacaktır.

     Yeni oluşturulacak ve seçilecek İl Yönetimine şimdiden üstün başarılar diliyorum.

    Öncelikle belirtmek isterim ki;Bu güne kadar hiç bir ortamda hiç bir beklentimiz , kendi adımıza hiçbir talebimiz olmamıştır.

    Tüm mesaimizi Allah rızası için,İYİ Partimiz için , doğru işleri yapabilmek için ve hatta yanlış yaptırmamak için , velhasıl Partimizi bir adım daha ileri götürmek için harcamış bulunmaktayız.

    İYİ Partimize gönül veren tüm teşkilat mensupları bu mihvalde hareket etmişlerdir.

    Oluşturacağımız Yönetimin neresinde olacağımızın önemi olmamakla birlikte;

    Şeffaflık ve liyakat esasına dayalı , Partisine hizmet etme duygusunu ön planda tutan, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in  yolunda beraber yürüyeceğimiz  arkadaşlarımızla hedeflerimize bir bir ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur.

Allah emek verenlerin emeğinin karşılığın verecektir. Yeterki doğru yoldan ayrılmayalım..

    Kongremizin Kırıkkalemize ve İYİ Partimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Saygılarımla.'dedi.


Editör: TE Bilisim