Engelliler Haftası kapsamında Üniversitemize konuk olan özel öğrenciler, Veteriner Fakültesi yanındaki hobi bahçesinde çiçek, sebze ve meyve dikimi yaptı.

 

         Engelsiz Yaşam Birimi koordinatörlüğünde yapılan etkinliğe Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, İslami İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi ve Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Fatıma Zeynep Belen, Yapı İşleri Daire Başkanı Makbule Hümeyra Ünlü, akademik ve idari personelimiz, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu, Özel Eğitim Meslek Okulu ve Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulunda eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri, okul yöneticileri ile öğretmenleri katıldı.

 

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte özel öğrencilerimiz, menekşe ve biber fideleriyle nohut, soğan, kavun ve karpuz tohumlarını etkinliğe katılanlarla birlikte elbirliği içinde diktiler ve can suyu verdiler. Kendi ekim yaptıkları alana isimlerini yazan özel öğrenciler; öğretmenleri, arkadaşları, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz ile günün anısına fotoğraf çektirdiler.

 

Etkinlik, Merkez Yemekhane’de verilen yemek ile sona erdi.


Editör: TE Bilisim