MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Irmak köyünde yer alan TCDD Irmak Tren Garı ve 223 Yol Bakım Onarım Şefliğini ziyaret etti.  Tren seferleri ve çalışmaları hakkında çalışanlardan bilgi alan Öztürk, Ankara-Kırıkkale arasında çalışan günlük banliyö tren seferlerinin tekrar başlaması için yeni dönemde gereken çalışmayı yapacaklarını söyledi.

İŞÇİLERİN KADRO BEKLENTİSİ GÜNDEME GELECEK

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, Irmak köyünde yer alan TCDD Irmak Tren Garı ve 223 Yol Bakım Onarım Şefliğini ziyaret etti.  Burada işçilerle bir araya gelen Öztürk, onların beklenti ve taleplerini dinledi. Bazı işçilerin kadroya geçme taleplerini not alan Öztürk, bu konuyu yeni dönemde tekrar dile getireceği sözünü verdi.

SEFERLER YENİDEN BAŞLAMALIDIR

MHP’li Öztürk, Ankara-Kırıkkale arasında çalışan günlük banliyö tren seferlerinin tekrar başlaması için yeni dönemde gereken çalışmayı yapacaklarını söyledi. Milletvekili Öztürk; Ocak 2023 tarihinde TBMM’deki Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bütçesi Komisyon konuşmasında, Ankara-Kırıkkale banliyö tren seferleri ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve banliyö seferlerinin başlaması gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatmıştı. Öztürk, ziyaretinde “Kırıkkale-Ankara arası günlük banliyö tren seferlerinin başlamasına ve Kırıkkale-Ankara karayolu yenileme çalışmalarına ihtiyaç duyulmaktadır. Yine Kırıkkale-Çorum-Samsun demiryolu projesinin tamamlanarak, inşaat ihalesinin yapılması önem arz etmektedir.” dedi.

TREN GARI ÇALIŞANLARININ SORUNLARINA KULAK VERDİ

Ziyaretleri kapsamında Kırıkkale’deki demiryolu çalışanlarını da unutmayan MHP’li Öztürk, Irmak Tren Garı’nı geldi. Tren garı çalışanları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Öztürk, çalışanların istek ve taleplerini dinleyerek, TCDD yetkilileriyle telefon ile anında görüşüp, kalan talepleri de tek tek not aldı. Öztürk, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek istedi.




Editör: TE Bilisim