Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili A. Halil Öztürk, esnaf oda başkanları ve yönetimleriyle sabah kahvaltısında buluştu. 14 Mayıs seçimi için Cumhur İttifakı’na destek isteyen Öztürk, “Bizler, Kırıkkale halkına ve esnaflarımıza güveniyoruz. Milli bekanın yeniden devam etmesi için Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecektir” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmasını sahada etkin şekilde sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bütün esnaf oda başkanlıklarını ziyaret eden MHP Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı ve milletvekili adayı Menderes Eray, bu kez de esnaf oda başkanları ve yönetimleriyle kahvaltıda buluştu. Birlik ve beraberliğin sergilendiği programda 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında destek istendi.

KURŞUN ATANLARA HESABINI SORACAĞIZ!

Programın açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Murat Abalı, bu seçimin çok önemli olduğunu söyledi. Bizim milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir diyen Abalı, “Milletimize sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Milletimiz seccadeye ayak basanlara, kürsüden milletine kurşun atanlara, teröristleri cezaevinden çıkartmak için çaba sergileyecek olan kişilere gereken cevabı sandıkta verecektir. Şehit kanlarıyla sulanan bu aziz vatanımızı bölmek için girişimlerde bulunan 6’lı masanın ve diğer destekçisi terör partisine bizim milletimiz güvenmiyor” dedi.

TBMM’DE DAHA GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Esnaf oda başkanları ve yönetiminden Cumhur İttifakı’na destek isteyen Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir. Bu seçim ülkemiz için çok önemli. MHP’ye verilen her oy, PKK’ya sıkılan bir kurşun demektir” dedi. Öztürk, MHP’nin her zaman vatanının ve milletinin yanında olduğuna vurgu yaptı.

BU SEÇİM DEVLETİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

MHP’nin yıllardır bu düşüncelerle hareket ettiğini belirten Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için tekraren söylüyorum Kırıkkale halkımızın, esnafımızın 7’den 70’e herkesin sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Çünkü bu seçim devletimizin geleceği, ülkemizin yarınları için çok önemlidir. Her zaman söylüyorum ve de söylemeye devam edeceğim. Millet İttifakı’na verilen her oy PKK’ya sunulan, destek sağlanan bir kurşundur. MHP’ye, Cumhur İttifakı’na verilen her oy ise PKK’ya sıkılan bir kurşundur” dedi.

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Karanlık güçlerin ülkeyi ele geçirme hedeflerine milletin asla ve asla izin vermeyeceğini dile getiren Öztürk, “Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir” dedi.  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıyor. MHP, bugüne kadar hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Aziz milletimiz bu fedakârlığın gereğini sandıkta en iyi şeklide gösterecektir” şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilisim