Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'de mutsuz olduğu konuşulan Cristiano Ronaldo'nun başka takıma gideceği konuşuluyor. Peki hangi takıma gidecek? İşte detaylar...

Suudi Arabistan'da gözden uzak bir şekilde futbol yaşamını sürdüren 38 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın yeniden Avrupa sahnesine dönebileceği iddia edilirken Alman basınından gündeme bomba gibi düşecek bir iddia daha ortaya atıldı.

Abendzeitung Münih'te yer alan habere göre Bayern patronu Oliver Kahn, Markus Schön adında birinden bir e-posta aldı.

Habere göre ünlü milyoner Markus Schön, Almanya'da bir internet sitesinin sahibi ve Ronaldo'nun Bayern'e transferi için Oliver Kahn'a gönderdiği e-postada transferi finanse etmek istediğini belirtti.

Schön'ün Bayern ile bir iş birliği anlaşması imzalamak istediği ve buna bağlı olarak Ronaldo'yu kulübe kazandırmak istediği aktarıldı.

RONALDO YILLIK ÜCRETİNDE İNDİRİME GİDECEK

Ronaldo'nun da Bayern fikrine sıcak baktığı belirtildi. Portekizli yıldızın Körfez'de gözden uzak bir şekilde sürdürdüğü futbol yaşantısını Bayern markası ile yeniden Avrupa sahnesinde sergilemek istediği ifade edildi.

Schön tarafından Oliver Kahn'a gönderilen e-postada Ronaldo'nun kulübün maliyesine zarar vermemek adına maaşında büyük bir düşüşe hazır olacağını garanti edildi.

Haberde Ronaldo'nun mali nedenlerden dolayı Al Nassr'a transfer olduğuna yer verilirken iki yılda 200 milyon euro gibi görülmemiş bir kazanç elde edeceğine vurgu yapıldı.

Alman basınında yer alan haberde Ronaldo'nun Al Nassr'da mutsuz olduğu ve Avrupa sahnesinden ayrıldığı için büyük pişmanlık duyduğuna yer verildi.

Bayern'in bir iş birliği anlaşmasıyla Ronaldo'yu kadrosuna katabileceği aktarıldı.


Editör: TE Bilisim