Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik  yaptığı açıklamada Sulakyurt'un son zamanlarda hizmet atağına geçtiğini dile getirdi .




Kırıkkale MHP milletvekili Halil Öztürk'ün Sulakyurt ve çevresine gelen hizmetlerde büyük payı olduğunu belirten başkan Bildik
İlçesinin büyük bir özlemi olan Sulakyurt Balışeyh arası 26 kilometrelik çift yol olarak asfaltlama çalışmasının yapılmasını mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.




YOL ÇALIŞMASI

Belediye Başkanı İsmail Bildik duble yol çalışması hakkında şu ifadeyi kullandı .'26 kilometrelik yolun 12 kilometresi yapıldı. Yollarımız hem genişledi. Hem kısaldı. Artık tehlikeli virajlar kalmadı .İhaleyi alan firma bu yıl 100 Milyonluk bir yatırım yapacak. Bir bu miktarda gelecek yıl yatırım yaptığı takdirde 2024 yılında Balışeyh -Sulakyurt arası Karayolu 12 metre genişliğinde ve çift olarak seri şekilde hizmet verecek. Bu bizim ilçemizin özlemiydi .Milletvekilimizin desteğiyle hayat buldu .Kendisine buradan bir defa daha teşekkür ediyorum.' dedi.




İLÇE ASFALTLANDI

Sulakyurt'un ilçe merkezinde de 5 kilometrelik yolun asfaltlandığını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Bildik ' Kırıkkale'de Yüksek Hızlı trenin açılışında Sayın bakanımızdan ilçe asfaltı için söz aldık .Yine Milletvekilimiz bu girişimlerinde de başarı sağlayarak ilçemizi yollarının asfaltlanmasını sağladı .Sulakyurt artık asfaltı , kilit parke kaldırımları ile modern bir kent 'şeklinde konuştu.

TOKİ'LER DOLDU

İlçede bulunan TOKİ'ye ait 72 konutun inşaatının hızla devam ettiğini belirten Başkan Bildik'İlçemizde  tüm kamu kurumlarının  birimleri bulunuyor .Ayrıca diğer ilçelerde olmayan cezaevi ve adliyede Sulakyurt'ta yer alıyor. TOKİ toplam 72 konut yapıyor. Bunlardan 36 tanesi 2+1 ,
36 tanesi 3+1 dairler. İnşallah bu yatırımlarda seneye tamamlanacak. TOKİ'lerin 72 tanesinin de  müracaatı yapılmış durumda. Bu konutlar teslim ettikten sonra ikinci etap için kolları sıvayacağız ve ilçemize 2. Etap konutlar yapıldığı durumda daha çok kamu görevlisi ikamet edecek.' şeklinde konuştu. Belediye Başkanı İsmail Bildik daha sonra basın  mensuplarına  ilçede yapılan asfaltlama çalışması ve Balışeyh- Sulakyurt arasındaki yol çalışmaları olan  bölgeyi gezdirdi.

Editör: TE Bilisim