Trabzonspor takımı, Abdullah Avcı ve Orhan Ak'ın ayrılmasının ardından yeni bir hoca arayışına girdi. Anlaşma neredeyse tamamlandı. İşte detaylar…


Abdullah Avcı ve Orhan Ak'ın ayrılıklarının ardından hoca arayışını sürdüren Trabzonspor, mutlu sona çok yakın. Bordo-mavililer, Nenad Bjelica ile prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile prensip anlaşmasına vardı. Deneyimli çalıştırıcının bu gece saat 23.40'ta Türkiye'de olması bekleniyor.

6 kişiyle birlikte Türkiye'ye gelecek olan Hırvat hoca, bordo-mavililerin başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşme gerçekleştirecek. Bjelica, Trabzonspor'un Sivasspor ile oynayacağı mücadelede tribünde olacak.

51 yaşındaki Bjelica, son olarak 2020-22 yılları arasında ülkesinin takımlarından NK Osijek'i çalıştırmıştı. Bjelica kariyerinde ise Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımlarda görev almıştı. Bjelica, Dinamo Zagreb'te görev aldığı 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 2 kez Hırvatistan Ligi şampiyonluğu ile 2017-18 sezonunda Hırvatistan Kupa şampiyonluğu, WAC St. Andra takımında görev aldığı 2009-10 sezonunda Avusturya Ligi şampiyonluğu ve 2011-12 sezonunda Avusturya orta bölge Lig şampiyonluğu yaşadı.


Editör: TE Bilisim