Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, İngiliz devinin kadrajına girdi. Liverpool, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için elinden geleni yapıyor. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon uzun yıllar hasretini çektiği şampiyonluk özlemine son veren Trabzonspor'da başarının mimarlarından olan Uğurcan Çakır, Avrupa ekiplerini peşine takmıştı.

Başarılı file bekçisi bu sezon sonunda Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor. Maddi kaynak arayışında olan Bordo-mavili yönetimin de iyi bir teklif gelmesi halinde transferde kolaylık sağlaması bekleniyor.

KELLEHER'İN YERİNE UĞURCAN

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Sezon sonu Caoimhin Kelleher ile yollarını ayırmayı planlayan Liverpool, gündemine Uğurcan Çakır'ı aldı. Milli kalecinin transferi için oldukça istekli olan Ada devi, bordo-mavili kulüple temasa geçerek görüşme yapacak.

YUSUF YAZICI SONRASI İLK OLACAK

Trabzonspor, güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Uğurcan Çakır için en az 15 milyon euro bekliyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Uğurcan Çakır, 4 yıl önce Lille'e 18.5 Milyon Euro bonservisle transfer olan Yusuf Yazıcı'nın ardından kulüp tarihinin en pahalı satışı olacak.


Editör: TE Bilisim