F B I M G 1718635455189F B I M G 1718636337443İHA'nın takdirlik Muhabiri ;Hasan Ay

Yaklaşık 4 yıldır Kırıkkale'de hizmet veren İhlas Haber Ajansı'nın Kırıkkale Muhabiri Hasan Ay ciddi habercilik örnekleri göstererek Kırıkkale'nin gündemini adeta elinde tutuyor.

F B I M G 1718636404829

Mesai saati gözetmeksizin haber peşinde koşan Hasan Ay Kırıkkale Medya dünyasında örnek isim haline geldi .Çektiği video haberleri ile Kırıkkale'yi ulusal televizyon kanallarının gündemine taşıyan Hasan Ay şehirde yaşanan asayiş ,Trafik kazası, gibi haberleri gündeme taşıdığı kadar yaptığı özel haberler ile de şehrin değerlerini ve önemli gelişmelerini haberleştirerek ciddi araştırmacı medyacılık örneği veriyor.

F B I M G 1718636345119

Devlet kademeleri ile de uyumlu bir birliktelik gösteren Hasan Ay mesai merhumu gözetmeksizin çalışıyor. Kırıkkale'de şu ana kadar görev yapan Ajans muhabirleri arasında en başarılı isim olarak gösteriliyor.

Haber sezisi oldukça yüksek olan Hasan Ay yaptığı haberlerle Kırıkkale'de Gündem olmaya devam ediyor .İhlas Haber Ajansının abone sayısını da arttıran Hasan Ay Kırıkkale'nin gözü kulağı olan bir gazeteci konumuna geldi . Yüksek kalite fotoğrafçılığı ile de başarılı performans gösteren Hasan Ay Şehirde 'İHA Hasan' olarak anılıyor.

F B I M G 1718636411211

Hasan Ay diğer günlerde olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da yine görevinin başındaydı . Devlet erkanı ile birlikte tüm programları takip etti.Haberleştirerek yayına sundu.

Hasan Ay geçtiğimiz yıl Kırıkkale Gücü spor kulübü tarafından verilen ödül töreninde çalışmalarından dolayı takdir edilerek kendisine plaket takdim edilmişti.

Profesyonel gazetecilik anlayışı gösteren, mesleği ile bütünleşen, özverili çalışmalara imza atan, Kırıkkale Medya sektöründe kabul gören meslektaşımızı tebrik ediyoruz.

Kaynak: Haber merkezi