Gol

Sinerji Mühimmat A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve Aybimaş Mağazalar zincirinin yönetim kurulu başkanı Ramazan Ayanoğlu futbolculara 600 bin lira destek yapacakları ifade edildi 

F B I M G 1713620034956

Futbolculara kişi başı 20'şer bin lira maddi yardım yapacaklarını ifade eden her iki iş adamının bu girişimi Kırıkkale'de büyük bir moral ve heyecana sebep oldu.

 Ayrıca Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'da daha önce yapmış olduğu açıklamada topçu başına 10'ar bin lira destek olacağını ifade etmişti. 

Tüm Kırıkkale yarın yapılacak Gümüşhanespor maçı için tribünleri doldurma seferberliği başlatılmış durumda. Tüm taraftar kulüpleri ,Kırıkkale Spor Sevdalıları yarına odaklandılar. 

Gelişmeler üzerine Kırıkkalegücü FF B I M G 1713620031111SK'dan yapılan açıklama...

Bu arada Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'da Kırıkkalegücü FSK'nın yarınki maçı kazanması için ve ligde kalması durumunda değişik temaslar yaparak takıma destek sağlıyor. 

Teşekkürler Sayın Valimiz Mehmet Makas 

Teknik sorumlumuz Nihat Baran’ın Sn Valimiz Mehmet Makas bey’e gerçekleştirdiği ziyarette takımımızın bulunduğu konum ile alakalı verilen gerekli bilgilendirmelerden sonra Valimiz konuya duyarsız kalmamıştır; 

Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda gerçekleşen toplantı sonrasında yapacağımız idmanı ziyaret eden Şehrimizin değerli iş insanlarından Sinerji A.Ş yönetim kurulu başkanı Adnan Duman Bey ve Aybimaş A.Ş yönetim kurulu başkanı Sn.Ramazan Ayan bey yarın oynayacağımız Gümüşhanespor maçı için 600 bin tl prim açıklamışlardır.

Açıklanan prim takımımızda motivasyonumuzun daha da artmasını sağlamış yarın oynacağımız müsabaka için çok büyük güç olmuştur.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Başta Sn Valimiz Mehmet Makas olmak üzere ;

Sayın Sn.Adnan Duman ve Ramazan Ayan beylere kulübümüz adına çok teşekkür ederiz.

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü 

Spor kulislerinden öğrendiğimiz kadarıyla Kırıkkalegücü FSK'nın başkanlığına Sinerji Mühimmat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman'ın getirileceği ifade ediliyor.

Kaynak: Haber merkezi