Kırıkkale'de faaliyet gösteren İslami Değerler Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 29 Ağustos 2024 tarih ve 8875 sayılı karar ile ilk kez "Kamu Yararına Dernek Statüsü" kazanmıştır. Bu statüyle dernek, kamu yararına faaliyetlerde bulunmaya devam edecektir.

Dernek Başkanı Bahattin Akyön, bu gelişmenin Kırıkkale için bir ilk olduğunu belirterek, derneğin hayır işleri ve manevi değerlere dayalı hizmet anlayışını sürdüreceğini vurguladı. Ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Akyön, "Allah Resulü’nü tanıtma düsturuyla hizmet anlayışımız devam ediyor. İftira atanlara en güzel cevabı devletimizin verdiği 'Kamu Yararına Dernek Statüsü' ile almış bulunuyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, Başkan Yardımcıları Eyüp Ertekin ve Cengiz Algan, Genel Muhasip Zafer Bal, Genel Sekreter Necati Özçelik ve diğer üyelerden oluşan yönetim ekibi, derneğin yeni yapılanma sürecinde projeler üreteceğini belirtti. Derneğin çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşlar, derneğe başvurabilecek.

Dernek, banka hesap numaralarını da paylaşarak yardımların devam etmesini talep etti. Külliye ve dernek kapsamında yapılacak projeler için kadın ve erkek gönüllülerden destek bekleniyor.

Banka Hesap Numaraları;

KÜVEYTTÜRK BANKASI

İSLAMİ DEĞERLER SOSYAL,KÜLTÜR, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

IBAN TR45 0020 5000 0992 8137 0000 01

TL HESABI

ZİRAAT BANKASI

İSLAMİ DEĞERLER SOSYAL,KÜLTÜR, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TR 5800 0100 0316 7223 0981 5001

Kaynak: Haber Merkezi