Kırıkkale'nin tanıtımını yapmak veCosa Vedere A Istanbul 1024X478 şehrimizin lobi hizmetlerini yerine getirmek için İstanbul'da Kırıkkale  Kültür Evi Derneği kuruldu Dernek Şişli'den Esenyurt'taki adresine taşındı.

Dernekten şu açıklama yapıldı


Kırıkkaleliler Kültür Evi Derneği 15/02/2024 Tarihinde Şişli/İstanbul’da Kurulmuştur, 04.06.2024 Tarihinde Esenyurt/İstanbul adresine taşınmıştır.


26/08/2024 Tarihinde Esenyurt İl Dernekler Birliğine Kabul edilmiştir. 03/10/2024 Tarihinde 9 İl Derneği ile İç Anadolu Dernekleri Platformu kurulmasına Katkıları ile birlikte İlk iki yıl için Kırıkkale Mehmet Demir Başkan ve Kahraman Maraş Harun Demir Başkan  Yardımcılığına ve Hasan Gülap Genel Sekreterliğe seçilmiştir.

Bu Platformu Yaygınlaştırılarak İç Anadolu Federasyonu olarak resmileştirilecektir. Tüm Kamu Kurum Yöneticileri ve Tüm Siyasi Parti Örgütleri ile Hemşerilerimiz, Memleketlerimiz ve ülkemiz ile ilgili sorunlara dikkat çekmeye temasta bulunmaya gayret ediyoruz.

Hiçbir yöneticimiz yol arkadaşımız siyasi ikbal kaygısı taşımadan birbirimizin arkasında durarak Bireylerin ve Toplamda Toplumun birlik, beraberlik, sosyal, ekonomik dolayısı ile ahlaki kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Saygılarımızla..

Kaynak: Haber merkezi