İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, yeni divan kurulu üyelerini belirledi. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu, yaptığı açıklamada yeni divan kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Yeni divan kurulunda Yavuz Kuzucu, İl Başkanı olarak görev yapacak. Siyasi İşler Başkanı Betül Eroğlu, İl Sekreteri Harun Yiğit, Mali İşler Başkanı Üzeyir Demir ve Teşkilat İşleri Başkanı Ferman Aldemir olarak görev alacak.

Kurumsal İlişkiler Başkanlığı'nı Fehmi Güngör, Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkiler Başkanlığı'nı Zeki Erbil yürütecek. Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kılıç, Türk Dünyası ve Yurtdışı Teşkilatlanma Başkanı Arap Ali Ünver, Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanı Celil Kuzu, Yerel Yönetimler Başkanı Necati Bayrakçı olarak belirlendi.

Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı'na Gonül Uzunkala, Medya Tanıtım Başkanlığı'na Arzu Karayel, Ekonomi Politikaları Başkanlığı'na İlyas Han Cihan Teke, Kalkınma Politikaları Başkanlığı'na Mehmet Özdoğan atandı.

Eğitim ve Siyaset Akademisi Başkanlığı'nı Süleyman Karakoç, İş Dünyası Başkanlığı'nı Esra Özünö üstlenecek. Son olarak, Tarım Politikaları Başkanlığı'na Ahmet Faruk Yerlikaya, Gençlik Politikaları Başkanlığı'na Mutlu Kayalak ve Sektörel Yardımcılığa Osman Ayhan getirildi.

Bu yeni atamalarla birlikte İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, bölgedeki çalışmalarına daha da güçlenmiş bir şekilde devam etmeyi hedefliyor. Başkan Yavuz Kuzucu, yeni divan kurulu üyelerinin partinin hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacağını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi