Kırıkkalegücü FSK bu  hafta kendi evinde ligden düşme hattında bulunan Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Adeta ölüm kalım anlamı taşıyan bu maç berabere bitmesi durumunda Kırıkkalegücü FSK küme düşmekten kurtulacak.

 Kırıkkale Genç 71 Taraftarlar Derneği Başkanı Erdal Aydın ve Başkan Yardımcısı Kemal Filizay Kalehaber'i ziyaret ederek bu maçın önemini dile getirdiler Aydın ve Filizay yaptıkları açıklamada tüm spor camiasını maça davet ederken Gümüşhane takımının Kırıkkale'ye 2000'e yakın seyirci ile geleceğini ve baskılı bir oyun sergileyeceğini ifade ettiler.

9Eca165B C6F2 4124 9929 6Bebde11583D

Diger Taraftar dernekleri de  yapmış olduğu açıklamalarda tüm Kırıkkale halkını ve spor camiasını Pazar günü yapılacak olan kritik maça davet ettiler.Kırıkkalespor camiası Pazar gününe odaklanmış durumda .Maçı kaybettiğimiz takdirde Kırıkkalegücü FSK  düşme hattının tehlikesini yaşayacak. Tüm Kırıkkale ve Spor camiası ,şehir yöneticileri Pazar günkü oynanacak maça odaklandılar. Kırıkkale Spor camiası Kırıkkale'nin ortak değeri ve paydası olan Kırıkkalegücü FSK'nın amatör lig'e düşmemesi için kenetlenmiş durumda.

Editör: Yelda KAYHAN