Kırıkkale Valisi  Mehmet Makas'ın önderliğinde, gerçekleşecek olan Kırıkkale Tanıtım Günleri Festivaline, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesinden tam destek.

83Bf3Bbc 110C 430F 941C 72E981F1Badc

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı ve Festival Tertip Komitesi üyelerini tebrik eden Külliye Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön “ Halkımızın katılımıyla "Kırıkkalemizin Tanıtım Günleri - Kalefest2024 adlı önemli organizasyon gerçekleşecek. Biz her zaman şunu dedik, bir il kültüyle, sanatıyla, sporuyla, turizm imkanları ile, sanatsal faaliyetleri ve başarılı isimleri ile öne çıkar. Bunları da tanıtmanın yolu ülke çapında organizasyonlar yapmaktan geçer. Biz Cidde Ataşeliğimiz dönemi bunu yaptık. Kırıkkaleleyi tanıttık. UCİ dünya takviminde olan Uluslararası Bisiklet yarışmaları yaptık. Türkiye’de bir ilk külliye yaptık. Ama hep yalnız bırakıldık. Kibir abidelerinin engelleri ile karşılaştık. Kendini herşeyin üstünde sanan herifi naşeriflere denk geldik.

Ama şimdi Kırıkkale’de halkın gönlünü kazanan gönüllerin Valisi ve onun başarılı ekibi var. Bu Kırıkkale için bir şans. Bir nimet ve bir güzellik. Bu festivale tam destek veriyoruz. Gerek Külliye ve gerekse Bisiklet anlamında tanıtım için üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya hazırız.

Kırıkkale artık iyi şeyler ile ülke gündeminde. Sayın Valimize ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi