AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına düzenlenen fidan dikim törenine katıldı.

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı için şehitlerimiz anısına düzenlenen fidan dikim töreninde, “Şehitlerimizi diktiğimiz fidanlarda yaşayacak” mesajı verdi.

Merih Fidan (2)Pençe- Kilit Operasyon Bölgesindeki son terör saldırısında hayatını kaybeden 12 şehidi rahmetle anarak sözlerine başlayan Merih Karayol, “Bu topraklar dünyanın en değerli topraklarıdır çünkü bedeli kanla ödenmiştir. Bu nedenle biz de canımız pahasına sahip çıkmalı ve şehitlerimizin emanetine halel getirmemeliyiz. PKK terörü başta olmak üzere ülkemiz üzerinde hain emeller besleyen tüm terör örgütlerini lanetliyor, şehitlerimizi minnet ve rahmetle yad ediyorum” diye konuştu.

Merih Fidan (4)Cumhuriyetin 100. yılına erişmesinin gururunu milletçe yaşadığımızı da ifade eden Karayol, “Bugün Vatan İçin Can Verenler Derneği, çok anlamlı ve güzel bir etkinlik yapıyor, kendilerini tebrik ediyorum. Milletçe hepimizin gönlünde yaşayan şehitlerimizi bu fidanlarla yaşatıyor. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. Yılına da ithaf edilen bu fidanlar Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kaldıkça yaşamaya devam edecekler” ifadelerini kullandı.

Şehit yakınlarının da katıldığı programda dikilen fidanlara can suları dualar eşliğinde verildi.

Haber: Yelda Kayhan

Kaynak: Haber Merkezi