Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde düzenlenen 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, şenliğe katılım gösteren tüm Karakeçililere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Ergin, şenliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale milletvekilleri, il protokolü ve tüm siyasi parti temsilcilerine minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Şenlik Ağası Hasan Hüseyin Avan ve yurdun dört bir yanından gelen Yörük dernekleri de teşekkür edilenler arasında yer aldı.

Kaymakam Ergin, şenliğin bu denli başarılı geçmesinde emeği geçen Karakeçili sakinlerine, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Baştuğ, Jandarma Komutan Vekili J. Alb. İnan Demir ve Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal gibi önemli isimlere de teşekkürlerini sundu.

Şenlik kapsamında emeği geçen tüm il müdürleri, onur konuğu Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, muhtarlar, mehteran ekipleri, sanatçılar, iş insanları, esnaflar ve organizasyonda rol alan diğer tüm gönüllü katılımcılar, büyük katkılarıyla şenliğin unutulmaz bir kültürel etkinliğe dönüşmesine yardımcı oldular.

Kaymakam Ergin, Karakeçili halkının desteği ile şenlikte büyük bir başarı elde edildiğini belirterek, “Bu başarı şahsımın değil, ekibimin başarısıdır” sözleriyle tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür etti. Karakeçili’yi gelecekte daha ileri taşımak için çalışmaların süreceğini de vurguladı.

Kaynak: Karakeçili Kaymakamlığı