Kmyo2

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu ile Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Eğitimde İş Birliği Uygulama Protokolü kapsamında ilk etkinlik Şehit Mehmet Türken Anaokulunda gerçekleştirildi. Etkinliğe Şehit Mehmet Türken Anaokulu Müdürü Esra Vatangül, Keskin Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

Kmyo1

İş birliği protokolü kapsamında Keskin’de bulunan okul öncesi eğitim kurumları ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik faaliyetler yapılması konusunda mutabakata varıldı. Bu kapsamda Keskin Şehit Mehmet Türken Anaokulunda Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer tarafından organize edilen Akran Zorbalığı konulu “Zorba Olma Arkadaş Ol” isimli çocuk tiyatro gösterisi sergilendi. Sergilenen tiyatro gösterisinde akran zorbalığının ne olduğu, çocukların akran zorbalığına maruz kaldığında kendisini nasıl koruması gerektiği ile ilgili bilgiler anaokulu öğrencilerine hem öğretici hem de eğlendirici şekilde anlatıldı. 

Kmyo4

Eğitici öğretici etkinliklerin yanı sıra yüz boyama, ritim çalışması, beden perküsyonu, müzikli dans etkinliklerinin  de gerçekleştirildiği programda, minik öğrenciler doyasıya eğlendi. Gün sonunda Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan el emeği bileklikler öğrencilere hediye edildi.

Kmyo3

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi