Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, 1991-2024 yılları arasında çeşitli camilerde İmam-Hatip olarak görev yapan Ahmet Yılmaz hoca, emekliliğe ayrıldı. Ahmet Yılmaz, 33 yıllık din hizmeti boyunca camilerdeki görevleri, Türkiye Diyanet Vakfı Keskin Şubesi'ne yaptığı katkılar ve Keskin halkına sunduğu din hizmetleriyle önemli bir vazifeyi ifa etti.

34 Yıllık Hizmet Hayatına Veda

Ahmet Yılmaz hoca, 34 yıllık resmi meslek hayatına bugün cuma namazında cemaatle vedalaşarak son verdi. Namaz sonrası cemaatle helalleşen Ahmet Yılmaz'a, Keskin İlçe Müftüsü Erol Kılıç, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bir teşekkür plaketi takdim etti. İlçe Müftüsü Kılıç, "Din Görevlisinin Emeklisi Olmaz" şiarıyla Ahmet Yılmaz hocanın hizmetlerine devam edeceğini ümit ettiğini belirtti ve yeni hayatında hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi.

Keskin Halkından Teşekkür

Keskin İlçe Müftülüğü olarak, ilçeye 33 yıl boyunca hizmet eden Ahmet Yılmaz hocamıza gönülden teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli ömürler diliyoruz. Ahmet Yılmaz'ın hizmetleri, Keskin halkı tarafından da büyük bir takdirle karşılandı.

Ahmet Yılmaz hoca, din hizmeti alanındaki uzun ve başarılı kariyeriyle Keskin'de derin izler bıraktı. Emeklilik hayatında da bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam etmesi bekleniyor. Keskin halkı, Ahmet Yılmaz hocaya teşekkür ederek, yeni hayatında başarılar diledi.

Kaynak: Keskin İlçe Müftülüğü