F B I M G 1727932961089

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas şehir ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek sohbet yapıyor.

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı ve üyeler tarafından karşılanan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, burada iş dünyası ve şehrin yatırım potansiyeline dair bilgileri paylaştı.

KIRIKKALE CAZİP ŞEHİR

F B I M G 1727932957575

 Kırıkkale’nin önemli bir sanayi kenti olduğunun altını çizen Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kırıkkale yeni düzenlemelerle birlikte yatırımcı için daha da cazip hale gelecektir. Gerek Keskin OSB ve gerekse Silah İhtisas OSB’de planlanan projelerle birlikte yeni kurulacak olan organize sanayi bölgemiz de hayata geçtiğinde, şehir olarak sahip olduğumuz potansiyelin, Kırıkkale’nin faydasına harekete geçeceğine inanıyorum” dedi.

DERİN BAĞLAR KURDUK...

ASKON Kırıkkale Şube Başkan Savaş Geyik ise ziyaretten duydukları memnuniyeti, “Sayın Valimiz, şehrimize geldiği ilk günden itibaren bizlere karşı samimi tavrı, iş dünyası ve esnaflarımızla kurduğu derin bağları, vatandaşla olan yakınlığıyla gönlümüzü kazanmıştır. Bizlere her konuda rehberlik etmektedir” sözleriyle dile getirdi. ASKON Kırıkkale’nin üye profili ve sektörlerine dair bilgiler paylaşan Şube Başkanı Savaş Geyik, yeni yatırımları önemsediklerini, bunun için hali hazırda iki ayrı sektörde yatırım hazırlıkları olduğunu anlattı. ASKON Kırıkkale üyesi ortaklığında kurulan yatırım, ihracat ve ithalat şirketi hakkında da bilgi veren ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, “Afrika ülkeleri ile Kırıkkale arasında köprü kurma gayretimizin meyvelerini almaya başladık. Mali ve Etiyopya’ya ilk ihracatımızı da gerçekleştirdik” dedi. Vali Mehmet Makas daha sonra ASKON üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber merkezi