Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Meydanında İtfaiye Haftası dolayısıyla vatandaşları uyaran bir sunum gerçekleştirdiler.

F B I M G 1727532967611

itfaiye erlerinin değişik alanlarda yapmış olduğu çalışmalara köpeklerde destek verdi .

F B I M G 1727532969934 Başkanı Ahmet Önal Kırıkkale Belediyesi itfaiyesinin 24 saat görevinin başında olduğunu dile getirdi.

F B I M G 1727533057134

İtfaiye Haftası Dolayısıyla Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün yayınlamış olduğu mesaj

F B I M G 1727533044509

MESAJ DOLU BİR GÜNÜ GERİDE BIRAKTIK

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak farkındalık oluşturduğumuzu düşünüyoruz. 
İtfaiyecilerin sadece yangın söndürme işi yapmadıklarını, pek çok sayıda görevlerinin olduğunu algılattık. 

İlçe Belediyelerinin yetersizliği nedeniyle bilhassa kurtarma olaylarında Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün müdahale alanını sınırlarının çok geniş olduğunu algılattık. 

Mücavir alanlarda dâhil olmak üzere Kırıkkale İlinin tüm yerlerinde afet ve acil durumlara müdahale konusunda tek ve rakipsiz olduğumuzu algılattık. Keşke rakiplerimiz olsaydı, keşke genelde ve yerelde hizmet veren ya da vermesi gereken diğer kurumlar da güçlü olsaydı; biz daha mutlu olurduk; sonuçta halka hizmet hakka hizmettir; biz bu şuurda sürdürüyoruz kutsal mesleğimizin neferliğini. 

Yılda bir kere hatırlanan itfaiyecilerin önemini algılattık. Görevlere müdahale sırasında çok sayıda itfaiyecinin sakatlandığını ya da yaşamını yitirdiğini; fakat kanunlar önünde şehit ya da gazi olmadıklarını; özlük hakları yönüyle mesleğe özgü hiçbir haklarının olmadıklarını algılattık ve bu uğurda da mücadele verdiklerini hatırlattık.

F B I M G 1727532949796

VE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET ÖNAL BEY’İN ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA GÖRE İTFAİYE KURUMUNA BAKIŞ AÇISINI HALKA DUYURDUK.
Önceden Kırıkkale Belediyesinde İtfaiye Müdürleri İtfaiye Haftasında Belediye Başkanını ziyaret ediyorlardı; oysa olması gereken itfaiye haftasında ziyaret edilmesi gereken kurum itfaiye birimleriydi; itfaiyecilerdi. Ahmet ÖNAL Başkanımız döneminde itfaiyecilerin değerini ön plana çıkaran yaklaşımla ziyaret edilen kurumların itfaiye teşkilatlarının olduğu algısı ortaya çıktı. Emeğe ve emekçiye değer veren Ahmet ÖNAL gibi belediye başkanlarına selam olsun. 

SELAM OLSUN PİRİMİZ H.Z. İBRAHİM’E VE SELAM OLSUN H.Z. İBRAHİM’İ YAKMAK İÇİN YAKILAN ATEŞİ SÖNDÜRMEK İÇİN SU TAŞIYAN KARINCAYA

SELAM GÖREVLERE MÜDAHALE SIRASINDA CAN VEREN İTFAİYE ŞEHİTLERİMİZE

SELAM OLSUN ÖLÜMÜ GÖZE ALIP HERKESİN KAÇTIĞI YERE GİDEN İTFAİYECİLERE

SELAM OLSUN HALKA DAHA İYİ İTFAİ HİZMET VERMEK İÇİN İTFAİYE TEŞKİLATINI GELİŞTİREN BÜROKRATLARA

SELAM OLSUN…

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi