Screenshot 1-261

YENİ YATIRIMLARLA ŞEHRİN ALT YAPISI GÜÇLENİYOR
Kırıkkale Belediyesi yeni yatırımlarla şehrin alt yapısını güçlendirirken, çöken yollar ve su kesilmelerine karşı da önlem almayı sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatları doğrultusunda Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir ve Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan gece gündüz Kırıkkale için çalışmalarını sürdürüyor. 

ZEMİN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 
Etiler Kavşağı yan yolunda yaşanan çökme sebebi ile yollara sıcak asfalt serim öncesinde zemin iyileştirme çalışmaları başlatıldı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir ve Özel Kalem Müdürü Kaan Yüksel yapılan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan’dan bilgi aldı.  

ALT YAPI EKSİKLİKLERİ GİDERİLİYOR 
Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir yapılan yolların kullanım süresinin uzatmak adına asfalt serim çalışmaları öncesinde bölgenin tüm alt yapı eksikliklerinin giderildiğini ve ardından uygun bir zemin hazırladıktan sonra sıcak asfalt seriminin geçekleştirileceğini söyledi. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.


 

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi