Kırıkkale Belediyesi tarafından tamamlanan Düğün ve Kına Salonu, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın katıldığı ilk merasimle hizmete açıldı. Başkan Önal, çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Önal’ın talimatıyla Millet Bahçesi içerisinde restore edilen bina, düğün ve kına salonuna dönüştürüldü. Hizmete hazır hale gelen mekanda, genç çiftlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için kısa süre önce rezervasyon alınmaya başlanmıştı. Hazır hale getirilen Düğün ve Kına Salonunda ilk merasim, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tekin Akyön’ün kızı Melike ile Lütfullah Bayramoğlu’nun oğlu İbrahim'in yüzük merasimleri Kına Salonunda yapıldı.

Bu Güzellik Kırıkkale’nin

300 kişi kapalı, 200 kişi açık olmak üzere toplam 500 kişi kapasiteli düğün salonu ve 200 kişi kapasiteli kına salonu, 12 ay boyunca hizmet verecek. İlk düğüne katılan ve çiftlerin mutluluklarına ortak olan Başkan Önal, "Genç çiftlerimizi bu özel günleri için Kırıkkale Belediyesi düğün ve kına salonunu seçtikleri ve sizlerin de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Düğün ve kına salonumuzu sizler tarafından beğenilmiş olması bizi mutlu ediyor. Burada bir güzellik gördüyseniz bu güzellik Kırıkkale’mizindir” ifadelerini kullandı.

Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Düğün, nişan, kına ve benzeri etkinlikler için salonu kiralamak ve gün almak isteyenlerin Millet Bahçesi içerisinde bulunan Düğün ve Kına Salonuna müracaat etmeleri gerekiyor. Oldukça uygun fiyatlarla kiraya verilen Düğün ve Kına Salonu, genç çiftlere sunduğu ambiyans, renkli görüntüsü ve Millet Bahçesi içerisindeki doğal güzelliği ile de dikkat çekiyor. Kırıkkale’ye kazandırılan bu eserden dolayı merasime katılan vatandaşlar mutluluklarını dile getirerek Başkan Ahmet Önal’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi