Kırıkkale Belediyesi egitim çalışmalarına ağırlık veriyorF B I M G 1704525611924

Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi, Gama Doğalgaz/Elektrik Üretim Tesisinde İleri Seviye Yangın Söndürme Eğitimi Verdi

Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi, afetlerin yaşandığı bölgelere sunduğu yardımın yanı sıra, şehirdeki kuruluşlarda bilgi ve deneyim aktarımını sürdürüyor. Son olarak, şehirde bulunan Gama Doğalgaz/Elektrik Üretim Tesisinde ileri düzey yangın söndürme ve kurtarma eğitimlerine devam etti.

Tesiste görev yapan personele, Kırıkkale Belediyesi uzman ekipleri tarafından detaylı yangın söndürme teknikleri aktarıldı. Eğitimde, yangın durumlarında etkili müdahale yöntemleri ve kurtarma operasyonları konularında katılımcılara uygulamalı eğitimler verildi.

Kırıkkale Belediye Başkanı, yapılan eğitimlerin, şehirdeki kuruluşlarda çalışan personelin afet durumlarına daha hazırlıklı olmalarını sağlayacağını belirtti. Aynı zamanda, toplum güvenliği ve afet müdahale kapasitesinin artırılmasına yönelik bu tür eğitimlerin öneminin vurgulandığı etkinlikte, katılımcılar eğitim sonrası yapılan uygulamalarda da başarılı olduklarını gösterdiler.

Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi'nin, şehirdeki kurum ve kuruluşlara yönelik gerçekleştirdiği bu tür eğitimlerin devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi