Kırıkkale Belediyesi, “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek, onlara Bebek Çantası hediye ediyor. Bu proje, Kırıkkale’de ailelerin ve bebeklerin mutluluğunu artırmayı amaçlıyor.

Belediye yetkilileri, her yeni doğan bebek için aileleriyle bir araya gelerek, hem tebriklerini iletip hem de ihtiyaç duyabilecekleri malzemelerin bulunduğu Bebek Çantası hediye ediyor. Bu çantada bebek bezi, ıslak mendil, bebek kıyafetleri ve bebek bakım ürünleri gibi temel ihtiyaçlar bulunuyor. Proje kapsamında, Kırıkkale’de her aileye ulaşılarak, bebeklerin ve ailelerin yanında olunması hedefleniyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal  yaptığı açıklamada, “Yeni doğan bebeklerimiz ve aileleri için bu projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Her aileye dokunarak, onlara küçük de olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz,” dedi.

Bu proje ile Kırıkkale Belediyesi, ailelerin yanında olduğunu ve desteklediğini bir kez daha göstermiş oluyor. “Hoş geldin bebek” projesi, Kırıkkale’de sıcak ve samimi bir karşılama ile bebeklerin dünyaya gözlerini açmasını sağlıyor

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi