Kırıkkale FK Yönetim Kurulu, Mardin 1969 Spor ile oynanan karşılaşmanın ardından önemli kararlar aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Futbol A Takımı oyuncularından Abdulkadir Korkut ve Bahattin Köse’ye sezon sonuna kadar izin verildiği bildirildi. Yönetim, oyunculara kulübe sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Takım Disiplini ve Performans Düşüklüğü Gündemde

Yönetim, Denizlispor ve Mardin 1969 Spor maçlarında yaşanan takım disiplinsizliği ve performans düşüklüğü nedeniyle Futbol A Takım oyuncularına idari para cezası uygulanmasına karar verdi. Açıklamada, Kırıkkale FK’nin disiplin ve başarıyı ön planda tutmaya devam edeceği vurgulandı.

Evinde 2-2 Berabere Kaldı

Kırıkkale FK, dün kendi sahasında oynadığı maçta Mardin 1969 Spor ile 2-2 berabere kaldı. Kritik puan kaybının ardından yönetimin aldığı bu kararlar, takım içindeki disiplini sağlama ve sezonun geri kalan bölümünde daha güçlü bir performans sergileme hedefi olarak değerlendiriliyor.

Kulüp yönetimi, disiplin ve başarıdan taviz vermeden mücadeleye devam edeceklerini belirterek, taraftarların desteğinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi