Kırıkkale heyeti, çiftçilerin taleplerini iletmek için Tarım Bakanı Yumaklı’yı ziyaret etti.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, il başkanı ve belediye başkanlarıyla birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti. Görüşmede çiftçilerin talepleri ve bölgeye yönelik projeler ele alındı.

I M G 20241002 W A0055AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti. Heyette Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ve Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan da yer aldı.

I M G 20241002 W A0054

Ziyaretin ana gündemini, Kırıkkale bölgesinde tarım ve ormancılık alanında yapılması planlanan projeler ve çiftçilerin talepleri oluşturdu. Milletvekili Mustafa Kaplan, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bölgemizin tarımsal potansiyelini daha da geliştirecek projeler üzerinde durduk. Çiftçilerimizin taleplerini ve belediyelerimizin ihtiyaçlarını ilettik. Sayın Bakanımızın konuya olan hassasiyeti ve çözüm odaklı yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaplan, bu görüşmenin bölge halkının refahını artıracak adımların atılmasında önemli bir rol oynayacağını vurguladı. Belediye başkanları da Bakan Yumaklı’ya yerel projeler hakkında bilgi vererek, destek taleplerini dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bölge için yapılacak çalışmalarda belediyelere gereken desteği sağlayacaklarını belirtti ve tarımın ülke ekonomisi için önemine dikkat çekti.

Kaynak: Haber merkezi