Kırıkkale hizmeti özler hale gelmiş

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu seçim çalışmalarına devam ediyor .Halk Kırıkkale Belediyesinden dertli.

Mahalle, Cadde, Sokak ,Park iş yeri ziyaretleri ile projelerini ve hedeflerini anlatan Yavuz Kuzucu amacının Kırıkkale'yi İç Anadolu'nun merkezinde hemen Ankara'nın yanı başında yükselen bir değer olarak modern bir kent oluşturmak.

 Kırıkkale Belediyesinin iktidar belediyesi olmasına rağmen istenilen belediye hizmetini yerine getirilmediğini ifade ediyor. Kırıkkale Belediyesi'nin çalışmalarını yeterli bulmayan vatandaşlar Cadde ve sokakların bir Cumhuriyet şehri yakışmadığını artık su patlakları ile beraber yaşamaya alıştıklarını ifade ediyor .

Yavuz Kuzucu ziyaretinde şu ifadeleri yer veriyor "Kırıkkale Belediyesi'nin ne yazık ki çalışmayan belediye imajı her yerde karşımıza çıkıyor. Çalışmayan Kırıkkale Belediyesi içme suyundan tutun yol, kaldırım ,park çalışmalarının tamamında halkın gözünde sınıfta kalmış durumda .Vatandaş belediye başkanını cadde ve sokakta göremiyor. Kırıkkale Belediyesi'nin varlığı yokluğu kenar mahallelerde adeta unutulmuş durumda. İyi Parti olarak Kırıkkale'ye çalışkan belediyecilik ile modern belediyeciliği harmanlayıp Güzel hizmetler yapmaya geliyoruz. Halkımızın desteğini alıyoruz .31 Mart 2024 seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi'nde en iddialı Parti ve adayız ."şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi