Kırıkkale siyasetinde özlenen tablo

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzmanı İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Akyön Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ı ziyaret ederek tebrik etti.

TARAFSIZLIK HİZMETİ

Bu anlamlı ziyaret siyasi Kırıkkale siyasi arenası'nda son derece anlamlı ve hoşgörülü içinde yapılmış bir adım olarak kabul edildi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal Belediye Başkanlığı makamına oturduğu ilk gün vermiş olduğu "Tüm Kırıkkalelilerin belediye başkanı olacağım." sözünü de her alanda tarafsız hizmetleriyle göstermeye devam ediyor. Ahmet Önal siyasi bir rakip olarak görmekten öte İslami Değerler Külliyesini Kırıkkale'ye  yapılmış bir hizmet olarak kabul edip göreve geldiğinin birkaç gün sonrası Karacalı köyüne ve Külliyeye  belediye otobüs seferleri koymuş Külliyenin yollarını  yaptırmıştı .

HİZMET YAĞDIRDI

Kırıkkale Belediyesi ekipleri ise haftanın belli günlerinde Külliye içerisinde temizlik yaparak çöpleri topluyorlar.

Belediye Başkanı Ahmet Önal bu samimi tutumunun  hizmete yansıtması Kırıkkale'de , Karacalı köyünde  ve İslami Değerler Külliye yönetiminde büyük bir memnuniyet oluşturdu.

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

Külliyeye  yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Önal'ı ziyaret eden yönetim kurulu başkanı Bahattin Akyön ziyaret sonrasında şu açıklamalarda bulundu ."31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Ahmet Önal beyi makamında ziyaret ederek İslami Değerler Külliyesine Belediye Otobüslerini görevlendirdiği, halkımızın ziyareti için gösterdiği kolaylık ve alakası sebebiyle teşekkür ettik. Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Önal’a yeni görevinde başarılar diliyorum."dedi.

Kaynak: Haber merkezi