Kırıkkale Üniversitesi'nde önemli görev değişiklikleri yaşandı. Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Tuncay Erduran ve Hacılar Hüseyin Aytemiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Osman Er, görevlerini Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şükrü Dilsiz ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Bozkaya’ya devretti.

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Hacılar Hüseyin Aytemiz Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Dr. Öğr. Üyesi Esra Bozkaya’ya ve Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şükrü Dilsiz’e yeni görevlerini tebliğ etti.

Senato toplantısında, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, görevlerini devreden Dr. Öğr. Üyesi Ali Osman Er ve Öğr. Gör. Tuncay Erduran’a bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kendilerine birer ebru tablosu hediye edilerek katkılarından dolayı minnettarlık ifade edildi.

Bu görev değişiklikleri, Kırıkkale Üniversitesi'nin akademik ve idari yapısında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yeni görevlere atanan akademisyenlere başarılar dilerken, önceki müdürlere de emeklerinden ötürü teşekkür edildi.

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi