KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDEN SINAV HEYECANINA MORAL VEREN İKRAM

Kırıkkale Üniversitesi'nde güz dönemi final sınavlarının sona erdiği bu yoğun günlerde, üniversite yönetimi öğrencilere destek olmak ve moral vermek amacıyla sıcak bir jestte bulundu. Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Dairesi Başkanı Kenan Ersan, güz dönemi yarıyıl sonu sınavlarına hazırlanan öğrencilere moral vermek amacıyla çalışma salonlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu. Bu anlamlı jest, öğrenciler arasında büyük bir memnuniyet ve teşekkürle karşılandı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Dairesi Başkanı Kenan Ersan, öğrencilere sınav sürecinde başarılar dileyerek, destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Bu güzel etkinlik, öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmenin yanı sıra, sınav stresine karşı moral bulmalarına da katkı sağladı. Yapılan ikramın öğrenciler tarafından olumlu bir şekilde karşılanması, üniversite yönetiminin öğrencilerle iç içe olduğunu gösterdi.

Güz dönemi yarıyıl sonu sınavları süresince, 28 Ocak tarihine kadar her akşam 22.00 ile 23.00 saatleri arasında, Merkez Kütüphane ve Tıp Fakültesi karşısındaki çalışma salonlarında çorba ikramının devam edeceği belirtildi. Öğrencilere bu süreçte başarılar dileriz.

Kaynak: Haber Merkezi