F B I M G 1728319514233

Amator Spor Haftasi 6

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’na düzenlenen Kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk oyunları ile devam etti.

Amator Spor Haftasi 10

Ardından Kırıkkale’de bulunan amatör spor kulüplerine bağlı sporcular, kendi alanlarına özgü spor gösterilerini sergiledi. Düzenlenen etkinliğe, Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale ASKF Başkanı Sırrı Zengin, çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.

Amator Spor Haftasi 21

Gösteriler öncesi konuşma yapan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Amatör sporcu denildiği zaman amatör olarak yapılan bir işin nasıl profesyonelliğe taşındığını, ağabeylerinizde, ablalarınızda görüyorsunuz. Aranızda milli sporcular var.

Amator Spor Haftasi 1

Bu ülkenin bayrağını göndere çektiren sporcularımız var. Onları bir kez daha tebrik ediyorum. Amatör dediğimiz, yeni spora başlayan kardeşlerimize de şunu söylüyorum; azimle, kararlılıkla hiçbir yılgınlığa düşmeden bu ülke için hem sporunu en iyi şekilde yapacak, hem de derslerine en iyi şekilde sarılacak olan siz gençler, bu vatanı en iyiye, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarak olan sizlersiniz.” dedi.

Amator Spor Haftasi 11

Kaynak: Haber merkezi