Kırıkkale’de İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmesi için alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Güvenlik Önlemleri Değerlendirildi

Kırıkkale’de asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, il genelinde huzur ve güven ortamının devam etmesi için alınacak ek tedbirler görüşüldü. Suç oranlarının azaltılması, trafik güvenliği, uyuşturucuyla mücadele ve genel asayiş konularının öncelikli gündem maddeleri olduğu belirtildi.

Üst Düzey Katılım Sağlandı

Toplantıya, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hasan Acar, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum yetkilileri katılım sağladı.

Yetkililer, halkın güvenliği için yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, güvenlik güçlerinin koordinasyon içinde hareket ederek Kırıkkale’de huzurun sağlanmasına yönelik önlemleri artıracağı ifade edildi.

Kırıkkale Valiliği’nden yapılan açıklamada, halkın güvenliğinin en öncelikli konu olduğu, bu doğrultuda gerekli tüm tedbirlerin alınmaya devam edileceği bildirildi.

Kaynak: Kırıkkale Valiliği